Kommentarer och andra omdömen om Trico garden

Från Victoria Skoglund i Lantliv 26/3
"Hemma hos mig har tulpanknopparna börjat synas..och jag har rådjur som syns dagligen i min trädgård. Sedan jag började spraya mina växter med Tricogarden får jag ha alla rosor,tulpaner och penseer ifred. Jag sprayar en gång i månaden och det är ett preparat som verkligen fungerar."

Från bloggen Klorofyllidyll 14/5
"Dessa gula tulipaner är 70 cm höga och växer under vårt äppelträd som vackra solar:-). I år köpte jag Trico Garden, som man blandar ut med vatten och sprejar ut på de växterna man är rädd om. Uppenbarligen funkar det!"

Från bloggen Från Stockholm till vägens slut 26/3
"Medlet (Trico Garden) var lätt att spruta och jag kände själv ingen lukt. Nu är det bara att avvakta och hoppas att medlet är tillräckligt illaluktande / smakande att rådjur och hjortar väljer andra alternativ i skogen, eller hos grannen.Visar det sig att det fungerar så är det bara att bita i det sura äpplet och fortsätta spruta varje år. Det blir i alla fall billigare än att köpa nya växter."

Från bloggen Var dag i mitt liv 30/3
"Vi har ju massor av rådjur här och vi har alltid problem med att de äter upp våra tulpaner, penséer och annat gott. Nu testar jag att spraya med Trico Garden som jag har hört ska funka bra. Hoppas, för jag orkar bara inte stängsla in alla rabatter i år! (Och hur kul är det att ha stängsel runt blommorna...?)"

Från Påskalla i bloggen Allt om Trädgård 23/7
"Jag använde det, när jag hade haft odjursbesök som hade deadheadat mina rosor lite för tidigt. Om det var Trico som hade en avskräckande inverkan vet jag inte, men jag har inte märkt av något mer besök. Inte heller har jag märkt någon konstig lukt. Hoppas det funkar bra hos dig"

Från bloggen Livet som det är 30/5
"Jag har ovanligt mycket sällskap runt huset i år. Rådjuren är väldigt kärvänliga och drar sig inte alls för närkontakt. Nu letar jag efter ett medel som jag har läst om som heter Trico Garden. “Trico Garden är en biologisk produkt som repellerar vilt (klövdjur) genom doft och smak. Den verksamma beståndsdelen består av fårfetter som utsöndras till stor del med hjälp av UV-ljuset, vilket gör att Trico Garden kan användas hela året oberoende av temperaturen.” Skönt med något som är naturligt och ofarligt. Rådjuren lär sky det som pesten. Tänkte att jag kunde få ett utrymme närmast huset där de flesta rabatterna är som är rådjursfredade. Visserligen har jag valt att plantera sådant som inte är rådjuren älsklingsmat, men lite hittar de tydligen att äta här och där. Framför allt mitt lilla äppelträd som nog aldrig kommer att bli mer än just det – ett mycket litet äppelträd. Rådjuren är väldigt vackra att titta på och jag har gärna kvar dem i trädgården, bara lite längre från huset."